Aktif filtreler

Bolu ormanlarının en ücra köşelerinden itina ile toplandı. Anne ustalığıyla geleneksel yöntemle katkısız ve doğal haliyle reçel yapıldı, şişelendi. Dağ çileği, ülkemizde “yaban çileği” olarak da bilinir. Kırmızı renkli ve dış kısmı pütürlü olan bu meyve sağlığa çok faydalıdır.   Yüksek oranda...
Bolu ormanlarının en ücra...
₺27,50
         Adını Hititçe’de buğday anlamına gelen “Zız”dan aldığı tahmin edilen Iza buğdayı, yaklaşık 10 ile 13 bin bin yıl öncesinde ilk kültüre alınan Anadolu’nun nadir buğdaylarından bir tanesidir.            Iza buğdayı yüzyıllardır, Bolu’nun Seben ilçesindeki köylerde çiftçiler...
         Adını Hititçe’de buğday...
₺15,00
Geleneksel yöntemlerle yapılan, şifa nitelikleri ile bilinen Kozalak Reçeli. Kozalak reçelini ağacın tohumu olan yaş kozalaktan değil, doğal olarak düşen veya kırılan çam ağacının çırasını kullanarak üretiyoruz. Doğa'nın dengesini bozmuyor, yaş tohumları kullanmıyoruz.
Geleneksel yöntemlerle yapılan, şifa...
₺24,00
      On dört kromozomlu kavuzlu bir buğday olan IZA buğday    en eski bir ata türü buğdaydır.     İlk olarak 10 ile 13,000 yıl önce Karacadağ eteklerinde kültüre alınmıştır.       Göçler ve yapılan ticaretler ile Karacadağ’dan yola çıkan bu on dört kromozomlu buğdaylar, çeşitli...
      On dört kromozomlu kavuzlu...
₺14,00